Adrienne Barbeau

Adrienne Barbeau
Povolání: herec

počet fanoušků

18

Rodné jméno: Adrienne Jo Barbeau
Národnost: americká
Datum narození: 11. 06. 1945
 

Filmografie:

2007 Cesta na Měsíc 3D Cesta na Měsíc 3D
2004 Zúčtování Zúčtování
2001 Skoč na to!!! Skoč na to!!!
1998 Scooby-Doo a ostrov zombií Scooby-Doo a ostrov zombií
1993 Táta lump Táta lump
1990 Dvě ďábelské oči Dvě ďábelské oči
1985 Most napříč časem Most napříč časem
1982 Creepshow Creepshow Wilma
1982 Msta přichází z močálu Msta přichází z močálu Alice Cable
1982 Věc Věc
1981 Tajný závod / Velký závod Tajný závod / Velký závod
1981 Útěk z New Yorku Útěk z New Yorku
1979 Mlha Mlha Stevie Wayneová
Přidejte se k nám