Alan Cumming

Alan Cumming
Povolání: herec

počet fanoušků

31

Národnost: skotská
Datum narození: 27. 01. 1965
 

Filmografie:

2005 Maska Junior Maska Junior Loki
2005 Tráva Tráva
2005 Tam, kde jsem nikdy nebyl Tam, kde jsem nikdy nebyl
2005 Líbezná země Líbezná země
2004 Loučím se, děvče Loučím se, děvče
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Spy Kids 3-D: Game Over
2003 X-Men 2 X-Men 2
2002 Nicholas Nickleby Nicholas Nickleby p. Folair
2002 Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů Fegan Flúp
2001 Nepovedený večírek Nepovedený večírek
2001 Josie a její kočičky Josie a její kočičky
2001 Spy Kids: Špióni v akci Spy Kids: Špióni v akci
2000 Společník Společník
2000 Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas Gazoo / Mick Jagged
2000 Křupan Křupan
2000 Sejměte Cartera Sejměte Cartera
1999 Titus Titus
1999 Eyes Wide Shut / Spalující touha Eyes Wide Shut / Spalující touha
1998 Plunkett & Macleane Plunkett & Macleane
1997 Romy a Michele Romy a Michele
1997 Spice World Spice World
1996 Emma Emma pan Elton
1995 Šance pro lásku Šance pro lásku
1995 Zlaté oko Zlaté oko
1994 Krasavec Beauty Krasavec Beauty

Režie:

2001 Nepovedený večírek Nepovedený večírek
Přidejte se k nám