Alena Kreuzmannová

Alena Kreuzmannová
Povolání: herec

95

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 15. 10. 1929
 

Filmografie

1993 Sedmero krkavců Sedmero krkavců
1992 Kačenka a zase ta strašidla Kačenka a zase ta strašidla babička
1991 Hřbitov  pro  cizince Hřbitov pro cizince
1990 Vracenky Vracenky
1989 Vážení přátelé, ano Vážení přátelé, ano
1988 Naděje má hluboké dno Naděje má hluboké dno
1987 Kam, pánové, kam jdete? Kam, pánové, kam jdete? Peštová
1986 Není sirotek jako sirotek Není sirotek jako sirotek sousedka
1985 Druhý tah pěšcem Druhý tah pěšcem Lída
1984 Šéfe, vrať se! Šéfe, vrať se!
1984 Jak básníci přicházejí o iluze Jak básníci přicházejí o iluze doručovatelka
1982 Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
1980 Kluci z bronzu Kluci z bronzu
1979 Paragraf 224 Paragraf 224
1979 Poprask na silnici E 4 Poprask na silnici E 4
1978 Kočičí princ Kočičí princ stará služebná
1978 Jak dostat tatínka do polepšovny Jak dostat tatínka do polepšovny Boženka
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát Polívková
1975 Profesoři za školou Profesoři za školou
1974 Noc oranžových ohňů Noc oranžových ohňů
1973 Tajemství zlatého Buddhy Tajemství zlatého Buddhy
1970 Dlouhá bílá nit Dlouhá bílá nit
1970 Kateřina a její děti Kateřina a její děti
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna sociální pracovnice
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1969 Flirt se slečnou Stříbrnou Flirt se slečnou Stříbrnou
1968 Pražské noci Pražské noci
1968 Těch několik dnů... Těch několik dnů...
1968 Naše bláznivá rodina Naše bláznivá rodina
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... sekretářka
1966 Slečny přijdou později Slečny přijdou později
1966 Smrt za oponou Smrt za oponou
1966 Znamení raka Znamení raka
1966 Kdo chce zabít Jessii? Kdo chce zabít Jessii?
1965 Bloudění Bloudění
1965 Káťa a krokodýl Káťa a krokodýl sousedka Laubová
1963 Zlaté kapradí Zlaté kapradí
1963 Mykoin PH 510 Mykoin PH 510
1963 Až přijde kocour Až přijde kocour klepna
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce
1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce mladá žena
1961 Spadla s měsíce Spadla s měsíce
1961 Hledá se táta Hledá se táta
1960 Ledoví muži Ledoví muži Luďova žena
1959 Pět z milionu Pět z milionu
1959 O medvědu Ondřejovi O medvědu Ondřejovi
1959 První parta První parta
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola děvečeka
1958 Zde jsou lvi Zde jsou lvi
1958 Hvězda jede na jih Hvězda jede na jih
1958 Tři přání Tři přání
1958 Vynález zkázy Vynález zkázy
1957 Tam na konečné Tam na konečné
1957 Vlčí jáma Vlčí jáma
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk lehká holka
1955 Rudá záře nad Kladnem Rudá záře nad Kladnem
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1954 Ještě svatba nebyla Ještě svatba nebyla Anička Gajdošová
1952 Divotvorný klobouk Divotvorný klobouk
1952 Slovo dělá ženu Slovo dělá ženu
1951 DS - 70 nevyjíždí DS - 70 nevyjíždí Anička
1949 Rodinné trampoty oficiála Tříšky Rodinné trampoty oficiála Tříšky
1948 Červená ještěrka Červená ještěrka oktavánka Hamrová
1948 Léto Léto Stázka
1947 Předtucha Předtucha
1947 Poslední mohykán Poslední mohykán