Alex Norton

Alex Norton
Povolání: herec

počet fanoušků

19

Národnost: anglická
Datum narození: 27. 01. 1950
 

Filmografie:

2006 Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže
2002 Hrabě Monte Cristo Hrabě Monte Cristo Napoleon
2000 Holčičky na zabití Holčičky na zabití
1998 Tichý hlas Tichý hlas
1998 Bídníci Bídníci generál
1997 Sirotci Sirotci
1995 Statečné srdce Statečné srdce
1994 Poslední velký bojovník Poslední velký bojovník
1992 Vysoká hra patriotů Vysoká hra patriotů
1992 V podezření V podezření
1991 Robin Hood Robin Hood
1990 Bílý lovec, černé srdce Bílý lovec, černé srdce Žibelinský
1983 Místní hrdina Místní hrdina Watt
Přidejte se k nám