Alexis Arquette

Alexis Arquette
Povolání: herec

počet fanoušků

13

Rodné jméno: Robert Arquette
Národnost: americká
Datum narození: 01. 01. 1969
 

Filmografie:

2005 Legendy z Dogtownu Legendy z Dogtownu
2003 Filmový hrdina Filmový hrdina cizinec
2002 Šňup Šňup
1999 Taková normální holka Taková normální holka
1998 Kukuřičné děti 5: Pole teroru Kukuřičné děti 5: Pole teroru Alexis Arquette
1998 Píseň pro nevěstu Píseň pro nevěstu
1998 Chuckyho nevěsta Chuckyho nevěsta Damien Baylock
1995 Černá klec Černá klec
1994 Švédská trojka Švédská trojka
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1992 O myších a lidech O myších a lidech Whitt
Přidejte se k nám