Alfred Baštýř

Alfred Baštýř
Povolání: herec

25

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 01. 01. 1865
 

Filmografie

1937 Důvod k rozvodu Důvod k rozvodu návštěvník herny
1937 Batalion Batalion návštěvník Batalionu
1937 Láska a lidé Láska a lidé poslanec Kramer
1937 Advokátka Věra Advokátka Věra apač
1937 Svět patří nám Svět patří nám
1936 Sextánka Sextánka
1936 Páter Vojtěch Páter Vojtěch kněz
1936 Golem Golem kardinál
1936 Komediantská princezna Komediantská princezna člen městské rady
1936 Velbloud uchem jehly Velbloud uchem jehly
1936 Tři muži ve sněhu Tři muži ve sněhu
1935 Studentská máma Studentská máma
1935 Vdavky Nanynky Kulichovy Vdavky Nanynky Kulichovy
1934 Na růžích ustláno Na růžích ustláno host na výstavě růží
1934 Polská krev Polská krev
1934 Poslední muž Poslední muž
1933 S vyloučením veřejnosti S vyloučením veřejnosti
1932 Tisíc za jednu noc Tisíc za jednu noc
1932 Funebrák Funebrák raněný po srážce vlaků
1931 On a jeho sestra On a jeho sestra pán píšící stížnost
1931 Karel Havlíček Borovský Karel Havlíček Borovský přísedící u soudu
1931 To neznáte Hadimršku To neznáte Hadimršku
1921 Příchozí z temnot Příchozí z temnot