Allan Corduner

Allan Corduner
Povolání: herec

26

Počet fanoušků

Národnost: anglická
Datum narození: 20. 04. 1950
 

Filmografie

2008 Odpor Odpor Šimon Harec
2007 Santa má bráchu Santa má bráchu
2005 Bílá hraběnka Bílá hraběnka Samuel Feinstein
2005 Ještě výš než nebe Ještě výš než nebe Kippy Newberg
2004 Vera Drake – žena dvou tváří Vera Drake – žena dvou tváří
2004 Kupec benátský Kupec benátský Tubal
2002 Půlnoční míle Půlnoční míle
2001 S tebou i bez tebe S tebou i bez tebe
2001 Šedá zóna Šedá zóna
2000 Gladiátor Gladiátor
1998 Podvodníci Podvodníci
1996 Norma Jean a Marilyn Norma Jean a Marilyn Billy Wilder
1993 Srdce temnoty / Šepot v temnotě Srdce temnoty / Šepot v temnotě
1989 Tlusťoch a chlapeček Tlusťoch a chlapeček
1988 Noční talk show Noční talk show
1987 Valhala Valhala