Amanda Plummer

Amanda Plummer
Povolání: herec

počet fanoušků

31

Rodné jméno: Amanda Michael Plummer
Národnost: americká
Datum narození: 23. 03. 1957
 

Filmografie:

2008 Red Red
2003 Můj život beze mne Můj život beze mne Laurie
2003 Mimic 3: Sentinel Mimic 3: Sentinel Simone Montrose
2002 Najděte stopu Najděte stopu slečna Dawsonová
2000 Million Dollar Hotel Million Dollar Hotel Vivien
1998 Jak se neztratit v L.A. / Ztracen v L.A. Jak se neztratit v L.A. / Ztracen v L.A.
1998 Ruská ruleta Ruská ruleta
1997 Panna nebo orel Panna nebo orel Sandra
1997 Herkules Herkules
1996 Rukojmí Rukojmí
1996 Maniak Maniak Ramona Lutz
1995 Poslední střih Poslední střih
1993 Nostradamus Nostradamus Kateřina Medicejská
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1993 Obchodník s hrůzou Obchodník s hrůzou Nettie Cobbová
1992 Freejack Freejack jeptiška
1990 Joe proti sopce Joe proti sopce Dagmar
1987 Stačí si přát Stačí si přát
1982 Svět podle Garpa Svět podle Garpa
Přidejte se k nám