Aňa Geislerová

Aňa Geislerová
Povolání: herec

46

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 17. 04. 1976
 

Filmografie

2009 Případ nevěrné Kláry Případ nevěrné Kláry
2007 Medvídek Medvídek Anna – Romanova žena
2006 Kráska v nesnázích Kráska v nesnázích Marcela Čmolíková
2005 Sklapni a zastřel mě Sklapni a zastřel mě
2005 Štěstí Štěstí
2005 Šílení Šílení
2003 Želary Želary
2003 Mazaný Filip Mazaný Filip
2002 Výlet Výlet
2002 Můj otec a ostatní muži Můj otec a ostatní muži
2001 Bazén Bazén Catherine
2001 Hříšná holka Hříšná holka
2000 England! England! Marie
2000 Okénka Okénka
2000 Kytice Kytice Zlatý kolovrat - Dornička, Háta
1999 Kuře melancholik Kuře melancholik matka
1998 Návrat idiota Návrat idiota Anna
1996 Výchova dívek v Čechách Výchova dívek v Čechách
1995 Válka barev Válka barev
1994 Jízda Jízda Aňa
1993 Mussolini - Cesta k moci Mussolini - Cesta k moci Eleonora
1993 Tajemství zlaté jeskyně 3. 2 díl Tajemství zlaté jeskyně 3. 2 díl
1992 Princezna Fantaghiró 2 Princezna Fantaghiró 2
1991 Princezna Fantaghiró Princezna Fantaghiró
1991 Requiem pro panenku Requiem pro panenku
1990 Pějme píseň dohola Pějme píseň dohola Tráva