Angelina Jolie

Angelina Jolie
Povolání: herec

počet fanoušků

34

Rodné jméno: Angelina Jolie Voight
Národnost: americká
Datum narození: 04. 06. 1975
 

Filmografie:

2008 Kung Fu Panda Kung Fu Panda
2008 Wanted Wanted
2008 Výměna Výměna
2007 Síla srdce Síla srdce
2007 Beowulf Beowulf Grendelova matka
2006 Kauza CIA Kauza CIA Margaret Clover Russellová
2005 Pán a Paní Smithovi Pán a Paní Smithovi Jane Smithová
2004 Příběh žraloka Příběh žraloka
2004 Svět zítřka Svět zítřka
2004 Zloděj životů Zloděj životů
2003 Lara Croft Tomb Raider: Kolébka života Lara Croft Tomb Raider: Kolébka života Lara Croftová
2002 Život nebo něco takového Život nebo něco takového
2001 Lara Croft - Tomb Raider Lara Croft - Tomb Raider Lara Croft
2000 60 sekund 60 sekund
2000 Sedmý hřích Sedmý hřích
1999 Narušení Narušení Lisa
1999 Sběratel kostí Sběratel kostí
1998 Podoby lásky Podoby lásky
1997 Ruce od krve Ruce od krve
1997 Opravdové ženy Opravdové ženy Georgia Virginia Lawshe Woods
1995 Nebezpečná síť Nebezpečná síť
1973 Libido Libido
Přidejte se k nám