Anthony Michael Hall

Anthony Michael Hall
Povolání: herec

13

Počet fanoušků

Rodné jméno: Michael Anthony Thomas Charles Hall
Národnost: americká
Datum narození: 14. 04. 1968
 

Filmografie

2008 Temný rytíř Temný rytíř
2002 Benjamins Benjamins Lil J
2001 Freddyho úlet Freddyho úlet
2001 Šílenec Šílenec
1999 Piráti ze Silicon Valley Piráti ze Silicon Valley
1997 Trojská válka Trojská válka
1994 Ať žije Caesar Ať žije Caesar
1990 Střihoruký Edward Střihoruký Edward
1985 Podivná Věda Podivná Věda