Antonie Nedošinská

Antonie Nedošinská
Povolání: herec

53

Počet fanoušků

Rodné jméno: Antonie Valečková
Národnost: česká
Datum narození: 26. 06. 1885
 

Filmografie

1947 Čapkovy povídky Čapkovy povídky Máry
1941 Nebe a dudy Nebe a dudy hospodyně
1940 Okénko do nebe Okénko do nebe věštkyně Krupičková
1940 Dceruška k pohledání Dceruška k pohledání hospodyně Cibulková
1940 Poslední Podskalák Poslední Podskalák
1940 Za tichých nocí Za tichých nocí
1940 Panna Panna matka
1940 Madla zpívá Evropě Madla zpívá Evropě Nána,Nána, hospodyně u Klána
1939 Dobře situovaný pán Dobře situovaný pán hospodyně Karolina
1939 Ohnivé léto Ohnivé léto chůva
1939 Dědečkem proti své vůli Dědečkem proti své vůli Kalinová
1939 Lízino štěstí Lízino štěstí babička Lepařová
1939 Dívka v modrém Dívka v modrém Otylie
1938 Včera neděle byla Včera neděle byla
1938 Cech panen kutnohorských Cech panen kutnohorských Vodňanská
1937 Kariéra matky Lízalky Kariéra matky Lízalky matka Lízalka
1937 Otec Kondelík a ženich Vejvara Otec Kondelík a ženich Vejvara Kondelíková
1937 Kvočna Kvočna hospodyně
1937 Naši furianti Naši furianti Marie Dubská
1937 Výdělečné ženy Výdělečné ženy
1937 Děvče za výkladem Děvče za výkladem Anna Hurychová
1937 Falešná kočička Falešná kočička hospodyně Amálka
1936 Vojnarka Vojnarka
1936 Irčin románek Irčin románek Šulcová
1936 Divoch Divoch Kateřina
1936 Velbloud uchem jehly Velbloud uchem jehly
1935 Studentská máma Studentská máma
1935 Barbora řádí Barbora řádí
1935 Jedna z milionu Jedna z milionu Emilie Nezmarová
1935 Vdavky Nanynky Kulichovy Vdavky Nanynky Kulichovy
1934 Dokud máš maminku Dokud máš maminku Barbora Jarošová
1934 Pokušení paní Antonie Pokušení paní Antonie
1934 Matka Kráčmerka Matka Kráčmerka Barbora Kráčmerová
1934 Zlatá Kateřina Zlatá Kateřina
1934 Na růžích ustláno Na růžích ustláno Haugwitzová
1933 Madla z cihelny Madla z cihelny matka Madly
1933 Okénko Okénko Dynybylová
1933 U snědeného krámu U snědeného krámu
1933 Dům na předměstí Dům na předměstí Anna Faktorová
1933 Strýček z Ameriky Strýček z Ameriky
1933 Její lékař Její lékař Janatová
1932 Kantor Ideál Kantor Ideál Věřina teta
1931 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk paní Müllerová
1930 Fidlovačka Fidlovačka
1930 Tonka Šibenice Tonka Šibenice
1926 Pantáta Bezoušek Pantáta Bezoušek Fany, hospodyně u Bezouškových
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk paní Müllerová
1926 Falešná kočička Falešná kočička Vernerova hospodyně Amálka Holubová
1926 Otec Kondelík a ženich Vejvara I. Otec Kondelík a ženich Vejvara I. Kondelíkova žena Bety
1924 Chyťte ho! Chyťte ho! Lillina chůva