Antonín Jedlička

Antonín Jedlička
Povolání: herec

73

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 18. 02. 1923
 

Filmografie

1994 Divoké pivo Divoké pivo Montag
1984 Rumburak Rumburak
1982 Za humny je drak Za humny je drak
1979 Neohlížej se, jde za námi kůň! Neohlížej se, jde za námi kůň!
1977 Talíře nad Velkým Malíkovem Talíře nad Velkým Malíkovem
1975 Páni kluci Páni kluci
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku! barman
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Šíleně smutná princezna Šíleně smutná princezna
1967 Táňa a dva pistolníci Táňa a dva pistolníci
1967 Ta naše písnička česká Ta naše písnička česká
1966 Smrt za oponou Smrt za oponou
1965 Ztracená tvář Ztracená tvář
1965 Hrdina má strach Hrdina má strach Kalinka
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera rváč
1964 Kdyby tisíc klarinetů Kdyby tisíc klarinetů skladník
1963 Domácí víno Domácí víno
1963 Špatně namalovaná slepice Špatně namalovaná slepice
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá zvukař
1961 Spadla s měsíce Spadla s měsíce
1960 Ledoví muži Ledoví muži hráč Slavoje
1959 Stvoření světa Stvoření světa
1957 Jak krtek ke kalhotkám přišel Jak krtek ke kalhotkám přišel
1956 Dědeček automobil Dědeček automobil Bouton
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk číšník
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1954 Nejlepší člověk Nejlepší člověk číšník
1952 Mladá léta Mladá léta písař u Veselíka
1949 Vzbouření na vsi Vzbouření na vsi
1949 Daleká cesta Daleká cesta vězeň
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1948 Červená ještěrka Červená ještěrka oktaván
1948 Hostinec „U Kamenného stolu“ Hostinec „U Kamenného stolu“ pikolík
1947 Až se vrátíš Až se vrátíš hoch na pavlači a v hospodě
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj mladík spící ve stáji
1946 Nezbedný bakalář Nezbedný bakalář řeznický učedník Kuba
1945 Rozina sebranec Rozina sebranec
1943 Šťastnou cestu Šťastnou cestu
1943 Bláhový sen Bláhový sen prodavač obuvi
1942 Barbora Hlavsová Barbora Hlavsová student
1942 Ryba na suchu Ryba na suchu
1942 Přijdu hned Přijdu hned
1940 Poslední Podskalák Poslední Podskalák
1940 Madla zpívá Evropě Madla zpívá Evropě Tonda Zrzavý
1940 To byl český muzikant To byl český muzikant
1939 Tulák Macoun Tulák Macoun
1938 Vandiny trampoty Vandiny trampoty