Antonín Soukup

Antonín Soukup
Povolání: herec

71

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 12. 06. 1891
 

Filmografie

1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý
1974 V každém pokoji žena V každém pokoji žena
1974 Případ mrtvého muže Případ mrtvého muže
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje
1971 Claim na Hluchém potoku Claim na Hluchém potoku krčmář Abraham Cunnings
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Romeo a Julie na konci listopadu Romeo a Julie na konci listopadu
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1970 Na kometě Na kometě
1969 Panenství a kriminál Panenství a kriminál Pecháček
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1968 Nejkrásnější věk Nejkrásnější věk
1968 „Rakev ve snu viděti...“ „Rakev ve snu viděti...“
1967 Zázračný hlavolam Zázračný hlavolam
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1965 Ztracená tvář Ztracená tvář
1965 Káťa a krokodýl Káťa a krokodýl
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika
1962 Tarzanova smrt Tarzanova smrt
1962 Dva z onoho světa Dva z onoho světa
1961 Králíci ve vysoké trávě Králíci ve vysoké trávě hostinský
1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce farář
1961 Florián Florián hostinský
1959 O medvědu Ondřejovi O medvědu Ondřejovi kuchař
1958 Mezi nebem a zemí Mezi nebem a zemí
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk trhovec
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955 Kam s ním? Kam s ním? lampář
1954 Ještě svatba nebyla Ještě svatba nebyla klarinetista
1953 Komedianti Komedianti muž u poštovní přepážky
1953 Měsíc nad řekou Měsíc nad řekou
1952 Slovo dělá ženu Slovo dělá ženu
1952 Anna proletářka Anna proletářka pán s buřinkou / opilec
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství muž honící zloděje
1952 Velké dobrodružství Velké dobrodružství
1951 Císařův pekař a pekařův císař Císařův pekař a pekařův císař pekař
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš zvědavý pán v kavárně
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1947 Až se vrátíš Až se vrátíš muž v hospodě
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj Davidovič
1947 Podobizna Podobizna
1947 Jan Roháč z Dubé Jan Roháč z Dubé tlouštík ze Siónu
1946 Průlom Průlom
1946 Velký případ Velký případ
1946 Právě začínáme Právě začínáme
1944 Prstýnek Prstýnek
1944 Počestné paní pardubické Počestné paní pardubické
1942 Barbora Hlavsová Barbora Hlavsová pekař Nechvátal
1940 Muzikantská Liduška Muzikantská Liduška hostinský
1940 Artur a Leontýna Artur a Leontýna portýr v nočním podniku
1939 U pokladny stál U pokladny stál
1938 Ideál septimy Ideál septimy
1937 Kariéra matky Lízalky Kariéra matky Lízalky vrátný hotelu "Esprit"
1937 Otec Kondelík a ženich Vejvara Otec Kondelík a ženich Vejvara Šťovíček
1937 Vyděrač Vyděrač
1936 Jízdní hlídka Jízdní hlídka kuchař
1936 Tři muži ve sněhu Tři muži ve sněhu
1935 Maryša Maryša obecní strážník Hrdlička
1935 Jedenácté přikázání Jedenácté přikázání farář
1933 U svatého Antoníčka U svatého Antoníčka