Bedřich Bozděch

Bedřich Bozděch
Povolání: herec

34

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 04. 10. 1887
 

Filmografie

1959 Pět z milionu Pět z milionu důchodce
1959 Slečna od vody Slečna od vody
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola hostinský
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Glorie - farář
1958 Tři přání Tři přání
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1956 Hrátky s čertem Hrátky s čertem sluha
1955 Nechte to na mně Nechte to na mně hlídač Forman
1955 Psohlavci Psohlavci
1954 Botostroj Botostroj strážný
1953 Tajemství krve Tajemství krve
1952 Anna proletářka Anna proletářka strážník na Vinohradech
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství člen výboru Lojzek
1950 Past Past Diviš
1949 Pětistovka Pětistovka
1948 Návrat domů Návrat domů vrátný
1947 Nikdo nic neví Nikdo nic neví ředitel hotelu
1944 Prstýnek Prstýnek
1944 Počestné paní pardubické Počestné paní pardubické
1943 Experiment Experiment tajný
1942 Barbora Hlavsová Barbora Hlavsová revizor záložny
1941 Pantáta Bezoušek Pantáta Bezoušek vrchní v kavárně
1941 Roztomilý člověk Roztomilý člověk
1940 Poslední Podskalák Poslední Podskalák
1939 Ženy u benzinu Ženy u benzinu
1939 Mořská panna Mořská panna hotelový host s dětmi
1938 Ideál septimy Ideál septimy Kohoutek, zřízenec u firmy "Asana"
1938 Vandiny trampoty Vandiny trampoty
1935 Barbora řádí Barbora řádí listonoš
1932 Písničkář Písničkář
1932 Tisíc za jednu noc Tisíc za jednu noc
1926 Lásky Kačenky Strnadové Lásky Kačenky Strnadové svůdce Felix Čihánek