Bedřich Karen

Bedřich Karen
Povolání: herec

15

Počet fanoušků

Rodné jméno: Bedřich Fremmer
Národnost: česká
Datum narození: 15. 10. 1887
 

Filmografie

1961 Ďáblova past Ďáblova past biskup Dittrichštejn
1956 Proti všem Proti všem
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk profesor Heuer
1955 Z mého života Z mého života
1953 Výstraha Výstraha
1952 Únos Únos
1952 Anna proletářka Anna proletářka Rubeš
1952 Velké dobrodružství Velké dobrodružství
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš ředitel Swerts
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1947 Siréna Siréna
1938 Cech panen kutnohorských Cech panen kutnohorských David Wolfram
1937 Bílá nemoc Bílá nemoc prof. Sigelius
1931 Psohlavci Psohlavci