Bedřich Vrbský

Bedřich Vrbský
Povolání: herec

48

Počet fanoušků

Rodné jméno: Bedřich Vrbka
Národnost: česká
Datum narození: 04. 05. 1890
 

Filmografie

1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník Příběhy sňatkového podvodníka - předseda
1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce mlynář Bilanský
1961 Magdalena Dobromila Rettigová Magdalena Dobromila Rettigová Roubínek
1960 Policejní hodina Policejní hodina
1959 Mstitel Mstitel soudce
1959 První parta První parta
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Glorie - psychiatr
1958 Zde jsou lvi Zde jsou lvi
1958 Morálka paní Dulské Morálka paní Dulské Dulský
1957 Poslušně hlásím Poslušně hlásím
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1956 Kudy kam? Kudy kam? Toman
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk MUDr. Grünstein
1955 Z mého života Z mého života
1955 Psohlavci Psohlavci
1954 Stříbrný vítr Stříbrný vítr
1953 Komedianti Komedianti komisař
1953 Tajemství krve Tajemství krve
1952 Nástup Nástup Röhling
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství komorník
1952 Velké dobrodružství Velké dobrodružství
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš dr. Eduard Grégr
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1947 Alena Alena radní
1947 Poslední mohykán Poslední mohykán
1946 Průlom Průlom
1946 Velký případ Velký případ
1945 Řeka čaruje Řeka čaruje
1943 Bláhový sen Bláhový sen filmový režisér
1939 Bílá jachta ve Splitu Bílá jachta ve Splitu Barna
1937 Lízin let do nebe Lízin let do nebe dr. Nečas
1937 Rozvod paní Evy Rozvod paní Evy
1937 Vyděrač Vyděrač
1937 Harmonika Harmonika policejní komisař
1936 Ulička v ráji Ulička v ráji
1934 Matka Kráčmerka Matka Kráčmerka hrabě Rundstein
1934 Za ranních červánků Za ranních červánků
1933 Pobočník Jeho Výsosti Pobočník Jeho Výsosti
1933 Záhada modrého pokoje Záhada modrého pokoje
1932 Písničkář Písničkář
1932 První políbení První políbení
1931 Obrácení Ferdyše Pištory Obrácení Ferdyše Pištory komisař
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk lékař v blázinci