Benicio Del Toro

Benicio Del Toro
Povolání: herec

34

Počet fanoušků

Rodné jméno: Benicio Monserrate Rafael Del Toro Sanchez
Národnost: americká
Datum narození: 19. 02. 1967
 

Filmografie

2009 Vlkodlak Vlkodlak
2008 Che Guevara - revoluce Che Guevara - revoluce
2008 Guerilla Guerilla
2005 Sin City - město hříchu Sin City - město hříchu
2003 Štvanec Štvanec
2002 Bondovy dívky jsou věčné Bondovy dívky jsou věčné
2001 Přísaha Přísaha
2000 Chléb a růže Chléb a růže
2000 Únosci Únosci
2000 Podfu(c)k  Podfu(c)k
2000 Traffic - nadvláda gangů Traffic - nadvláda gangů
1998 Strach a hnus v Las Vegas Strach a hnus v Las Vegas
1997 Vyděrači Vyděrači
1996 Basquiat Basquiat Benny Dalmau
1996 Projížďka Projížďka
1996 Pohřeb / Pomsta Pohřeb / Pomsta
1995 Obvyklí podezřelí Obvyklí podezřelí Fred Fenster
1994 Mezi žraloky Mezi žraloky Rex
1994 Čínský měsíc Čínský měsíc Lamar Dickey
1992 Kryštof Kolumbus Kryštof Kolumbus Alvaro
1991 Vyvrhel Vyvrhel
1990 Madonna: The Immaculate Collection Madonna: The Immaculate Collection
1989 Povolení zabíjet / Licence na vraždu Povolení zabíjet / Licence na vraždu