Bob Gunton

Bob Gunton
Povolání: herec

38

Počet fanoušků

Rodné jméno: Robert Patrick Gunton Jr.
Národnost: americká
Datum narození: 15. 11. 1945
 

Filmografie

2008 Projekt LAZAR Projekt LAZAR
2008 24: Redemption 24: Redemption Ethan Kanin
2007 Odvlečen Odvlečen Lars Whitman
2007 Okamžik zlomu Okamžik zlomu soudce Gardner
2007 Zmatená duše Zmatená duše
2006 Věřte mi Věřte mi
2003 Dallas 362 Dallas 362 Joe
2003 Nebezpečná partie Nebezpečná partie
2002 Plnou parou vzad Plnou parou vzad
2000 Milenky v akci Milenky v akci
1999 Netopýři Netopýři
1997 Půlnoc v zahradě dobra a zla Půlnoc v zahradě dobra a zla
1997 Prokletá farma Prokletá farma
1996 Operace: Zlomený šíp Operace: Zlomený šíp
1995 Dolores Claiborneová Dolores Claiborneová
1994 Roswell Roswell
1994 Vykoupení z věznice Shawshank Vykoupení z věznice Shawshank
1993 Táta lump Táta lump
1992 Jennifer 8 Jennifer 8 Goodridge
1991 Perry Mason : Případ skleněné rakve Perry Mason : Případ skleněné rakve
1989 Cookie Cookie
1989 Narozen 4. července Narozen 4. července