Bohumil Koška

Bohumil Koška
Povolání: herec

54

Počet fanoušků

Národnost: česká
 

Filmografie

1983 Oči pro pláč Oči pro pláč kontrolor
1978 Lvi salónů Lvi salónů
1978 Od zítřka nečaruji Od zítřka nečaruji
1978 Kulový blesk Kulový blesk
1978 Princ a Večernice Princ a Večernice
1977 Tichý Američan v Praze Tichý Američan v Praze
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef
1976 Ať žijí duchové! Ať žijí duchové! Boháček
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...! Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1975 Tam, kde hnízdí čápi Tam, kde hnízdí čápi
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy
1974 Velké trápení Velké trápení
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý
1974 Noc oranžových ohňů Noc oranžových ohňů
1974 Lidé z metra Lidé z metra
1974 Muž z Londýna Muž z Londýna
1973 Tři oříšky pro Popelku Tři oříšky pro Popelku
1973 Pokus o vraždu Pokus o vraždu
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda
1972 Aféry mé ženy Aféry mé ženy
1971 Svatba bez prstýnku Svatba bez prstýnku
1971 Klíč Klíč SS
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1970 Lišáci - Myšáci a Šibeničák Lišáci - Myšáci a Šibeničák zvěrolékař
1970 Pěnička a Paraplíčko Pěnička a Paraplíčko strážník
1970 Na kometě Na kometě
1969 Nezvaný host Nezvaný host
1969 Svatej z Krejcárku Svatej z Krejcárku
1969 Po stopách krve Po stopách krve
1969 Skřivánci na niti Skřivánci na niti
1968 Pražské noci Pražské noci
1968 Maratón Maratón voják
1968 Ohlédnutí Ohlédnutí
1968 Všichni dobří rodáci Všichni dobří rodáci
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1967 Hotel pro cizince Hotel pro cizince otec
1967 Čtyři v kruhu Čtyři v kruhu
1967 Rozmarné léto Rozmarné léto
1966 Návrat ztraceného syna Návrat ztraceného syna ošetřovatel
1966 Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky kontrolor