Bohuš Hradil

Bohuš Hradil
Povolání: herec

50

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 27. 06. 1905
 

Filmografie

1964 Strakatí andělé Strakatí andělé
1963 Strach Strach
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský prokurátor
1961 Labyrint srdce Labyrint srdce vedoucí Pramenu
1960 Páté oddělení Páté oddělení Šulc
1960 Bílá spona Bílá spona starožitník
1960 Vyšší princip Vyšší princip
1958 Občan Brych Občan Brych pan profesor v klobouku
1957 Padělek Padělek vedoucí kina
1957 Vlčí jáma Vlčí jáma
1957 Páté kolo u vozu Páté kolo u vozu muž v komisi
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1956 Kudy kam? Kudy kam? úředník Svatky
1956 Proti všem Proti všem
1955 Nechte to na mně Nechte to na mně úředník v topenářství
1955 Psohlavci Psohlavci
1955 Jan Žižka Jan Žižka Pražan
1954 Nejlepší člověk Nejlepší člověk Marčan
1953 Výstraha Výstraha
1953 Kavárna na hlavní třídě Kavárna na hlavní třídě lékař
1953 Tajemství krve Tajemství krve
1952 Zítra se bude tančit všude Zítra se bude tančit všude
1952 Akce B Akce B vyšetřovatel
1952 Anna proletářka Anna proletářka inženýr v ČKD
1952 Mladá léta Mladá léta insp. Barvíř
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství učitel
1951 Štika v rybníce Štika v rybníce
1951 Císařův pekař a pekařův císař Císařův pekař a pekařův císař Tycho de Brahe
1950 Past Past hostinský Berka
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1950 Případ Dr. Kováře Případ Dr. Kováře
1950 V trestném území V trestném území
1950 Racek má zpoždění Racek má zpoždění
1949 Pětistovka Pětistovka
1948 Návrat domů Návrat domů Sedláček
1947 Čapkovy povídky Čapkovy povídky Vitásek
1947 Polibek ze stadionu Polibek ze stadionu
1946 Průlom Průlom
1946 Mrtvý mezi živými Mrtvý mezi živými úředník na poštovním ředitelství
1946 Právě začínáme Právě začínáme
1944 U pěti veverek U pěti veverek
1943 Bláhový sen Bláhový sen státní zástupce