Bohuslav Ličman

Bohuslav Ličman
Povolání: herec

39

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 04. 01. 1924
 

Filmografie

2000 Der Lebensborn - Pramen života Der Lebensborn - Pramen života mistr z textilky
2000 Oběti a vrazi Oběti a vrazi
1998 Postel Postel
1997 Je třeba zabít Sekala Je třeba zabít Sekala Sehnálek
1990 Silnější než já Silnější než já
1989 Vojtěch, řečený sirotek Vojtěch, řečený sirotek
1984 Láska s vůní pryskyřice Láska s vůní pryskyřice Doubek
1983 Sestřičky Sestřičky
1980 Na koho to slovo padne... Na koho to slovo padne...
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1980 Útěky domů Útěky domů
1980 Romaneto Romaneto
1979 Drsná Planina Drsná Planina terorista Werner
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1979 Causa Králík Causa Králík
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát
1976 Noc klavíristy Noc klavíristy
1975 Pomerančový kluk Pomerančový kluk
1975 Město nic neví Město nic neví
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý člen ÚV KSČ Josef Hais
1974 Zbraně pro Prahu Zbraně pro Prahu
1973 Výstřely v Mariánských Lázních Výstřely v Mariánských Lázních
1973 Počkám, až zabiješ Počkám, až zabiješ
1973 Milenci v roce jedna Milenci v roce jedna
1973 Zatykač na královnu Zatykač na královnu
1972 Cesty mužů Cesty mužů hostinský Dolák
1969 Po stopách krve Po stopách krve
1950 Malý partyzán Malý partyzán