Boris Hybner

Boris Hybner
Povolání: herec

29

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 05. 08. 1947
 

Filmografie

2009 Peklo s princeznou Peklo s princeznou čert Belzebub
2009 Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny? Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
2008 U mě dobrý U mě dobrý
2006 Poslední vlak Poslední vlak
2003 Pupendo Pupendo
2003 Čert ví proč Čert ví proč šašek
1998 Pelíšky Pelíšky kouzelník
1996 Mňága - Happy End Mňága - Happy End sebe
1984 Rozpuštěný a vypuštěný Rozpuštěný a vypuštěný
1983 Straka v hrsti Straka v hrsti
1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící profesor biologie
1979 Panelstory aneb Jak se rodí sídliště Panelstory aneb Jak se rodí sídliště malíř
1978 Kočičí princ Kočičí princ Bystrozraký