Boris Rösner

Boris Rösner
Povolání: herec

66

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 25. 01. 1951
 

Filmografie

2003 Hodina tance a lásky Hodina tance a lásky Kleinburger
2001 Chaos Chaos
1999 Ze života pubescentky Ze života pubescentky
1998 Milenec lady Chatterleyové Milenec lady Chatterleyové Mellors
1998 O třech ospalých princeznách O třech ospalých princeznách záhadný Pán
1994 V erbu lvice V erbu lvice
1993 Sedmero krkavců Sedmero krkavců
1992 Černí baroni Černí baroni vojín JUDr. Macháček, buržuj
1990 Divoká srdce Divoká srdce Divoký páv - Casanova
1987 Hauři Hauři Pepa
1986 Dva na koni, jeden na oslu Dva na koni, jeden na oslu Píšťalka
1986 Veselé Vánoce přejí chobotnice Veselé Vánoce přejí chobotnice
1986 Chobotnice z II. patra Chobotnice z II. patra
1985 Zastihla mě noc Zastihla mě noc
1985 Muž na drátě Muž na drátě Jarda
1984 Komediant Komediant Jakub
1984 Doktor Kazisvět Doktor Kazisvět
1984 Oldřich a Božena Oldřich a Božena Mutina
1983 Straka v hrsti Straka v hrsti
1983 Putování Jana Amose Putování Jana Amose
1982 Poslední propadne peklu Poslední propadne peklu
1980 Vrchní, prchni! Vrchní, prchni!
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy