Brian Thompson

Brian Thompson
Povolání: herec

39

Počet fanoušků

Rodné jméno: Brian Thompson
Národnost: americká
Datum narození: 28. 08. 1959
 

Filmografie

2001 Špinavej Joe Špinavej Joe
2000 Iásón a argonauti Iásón a argonauti Herkules
2000 Konec světa Konec světa kapitán Tower
1997 Mortal Kombat 2. Mortal Kombat 2. Shao-Kahn
1994 Star Trek VII: Generace Star Trek VII: Generace
1992 Někdo to rád studené Někdo to rád studené
1992 Hněv a čest Hněv a čest
1991 Život pod psa /  Somrák Život pod psa / Somrák
1990 Měsíc 44 Měsíc 44
1990 Lví srdce Lví srdce Russell
1989 Hrůzná noc 2 Hrůzná noc 2 Bozworth
1989 Tři uprchlíci Tři uprchlíci
1989 Lebkouni Lebkouni Porter
1984 Terminátor Terminátor