Bruce Willis

Bruce Willis
Povolání: herec

počet fanoušků

77

Rodné jméno: Walter Bruce Willis
Národnost: americká
Datum narození: 19. 03. 1955
 

Filmografie:

2010 Poldové Poldové
2009 Náhradníci Náhradníci Agent Thomas Greer
2008 Atentát na střední Atentát na střední ředitel Kirkpatrick
2007 Neznámý svůdce Neznámý svůdce Harrison Hill
2007 Smrtonosná past 4.0 Smrtonosná past 4.0
2007 Grindhouse: Planeta Teror Grindhouse: Planeta Teror
2006 Fast Food Nation Fast Food Nation Harry Rydell
2006 Astronaut Astronaut plukovník
2006 Za plotem Za plotem
2006 Nabít a zabít Nabít a zabít Mr. Goodkat
2005 Sin City - město hříchu Sin City - město hříchu
2005 Rukojmí Rukojmí
2004 Genius - Pocta Ray Charlesovi Genius - Pocta Ray Charlesovi
2004 Můj soused zabiják 2 Můj soused zabiják 2 Jimmy
2004 Dannyho parťáci 2 Dannyho parťáci 2 sebe - NEUVEDEN
2003 Slzy slunce Slzy slunce
2000 The Kid The Kid
2000 Vyvolený Vyvolený
2000 Můj soused zabiják Můj soused zabiják Jimmy Tulipán Tudeski
1999 Snídaně šampiónů Snídaně šampiónů
1999 Šestý smysl Šestý smysl
1999 Druhá šance Druhá šance Ben Jordan
1998 Mercury Mercury Art Jeffries
1998 Stav obležení Stav obležení
1997 Šakal Šakal
1996 Beavis a Butt-Head dobývají Ameriku Beavis a Butt-Head dobývají Ameriku
1996 Poslední zůstává Poslední zůstává
1994 Barva noci Barva noci Bill Capa
1994 Nejsem blázen Nejsem blázen Carl Roebuck
1993 Nabitá zbraň 1 Nabitá zbraň 1 John McClane
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1993 Na dostřel Na dostřel Tom Hardy
1992 Smrt jí sluší Smrt jí sluší
1991 Poslední skaut Poslední skaut
1991 Vražedné myšlenky Vražedné myšlenky
1990 Kdopak to mluví 2 Kdopak to mluví 2
1990 Smrtonosná past 2 Smrtonosná past 2
1990 Ohňostroj marnosti Ohňostroj marnosti Petr Fallow
1989 V nepřátelském poli V nepřátelském poli
1989 Kdopak to mluví Kdopak to mluví
1988 Smrtonosná past Smrtonosná past
1987 Schůzka naslepo Schůzka naslepo
1982 Rozsudek Rozsudek
1980 První smrtelný hřích První smrtelný hřích
Přidejte se k nám