Burt Young

Burt Young
Povolání: herec

28

Počet fanoušků

Rodné jméno: Jerry De Louise
Národnost: americká
Datum narození: 30. 04. 1940
 

Filmografie

2008 New Yorku, miluji Tě! New Yorku, miluji Tě! statkář
2006 Rocky Balboa Rocky Balboa
2005 Transamerika Transamerika
2005 Carlitova cesta: Zrození gangstera Carlitova cesta: Zrození gangstera Artie Bottolota Sr.
2004 Země hojnosti Země hojnosti
2004 Sklapni a polib mě Sklapni a polib mě
2002 Pluto Nash Pluto Nash
2001 Plán B Plán B
1999 Mickovy modré oči Mickovy modré oči Vito Graziosi
1997 Jak ta je úžasná Jak ta je úžasná Lorenzo
1990 Betsyina svatba Betsyina svatba Georgie
1990 Rocky 5 Rocky 5
1985 Rocky 4 Rocky 4
1984 Papež z Greenwich Village Papež z Greenwich Village
1983 Tenkrát v Americe Tenkrát v Americe
1982 Rocky 3 Rocky 3
1979 Rocky 2 Rocky 2
1976 Rocky Rocky
1975 Zabijácká elita Zabijácká elita
1974 Čínská čtvrť Čínská čtvrť kudrnáč
1971 Zrozen k vítězství Zrozen k vítězství