Carla Gugino

Carla Gugino
Povolání: herec

31

Počet fanoušků

Rodné jméno: Carla N. Gugino
Národnost: americká
Datum narození: 29. 08. 1971
 

Filmografie

2009 Nenarození Nenarození Janet Beldon
2009 Útěk na Horu čarodějnic Útěk na Horu čarodějnic
2009 Strážci - Watchmen Strážci - Watchmen
2008 Oprávněné vraždy Oprávněné vraždy Karen Corelliová
2007 The Lookout The Lookout
2007 Oběť: Lovec krve Oběť: Lovec krve Eve
2007 Americký gangster Americký gangster Laurie Roberts
2006 Hazard Hazard Veronica
2006 Noc v muzeu Noc v muzeu Rebecca
2005 Sin City - město hříchu Sin City - město hříchu
2003 Zpívající detektiv Zpívající detektiv
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Spy Kids 3-D: Game Over
2002 Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů Ingrid Cortezová
2001 Spy Kids: Špióni v akci Spy Kids: Špióni v akci
1996 Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
1996 Michael Michael
1995 Rapsodie v Miami Rapsodie v Miami
1993 Dospívání po americku Dospívání po americku Norma
1990 Vítej doma, Roxy Carmichaelová Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 Banda z Beverly Hills Banda z Beverly Hills