Cate Blanchett

Cate Blanchett
Povolání: herec

38

Počet fanoušků

Rodné jméno: Catherine Elise Blanchett
Národnost: australská
Datum narození: 14. 05. 1969
 

Filmografie

2010 Robin Hood Robin Hood
2008 Podivuhodný případ Benjamina Buttona Podivuhodný případ Benjamina Buttona
2006 Berlínské spiknutí Berlínské spiknutí Lena Brandt
2006 Zápisky o skandálu Zápisky o skandálu
2005 Malá ryba Malá ryba Tracy Heart
2004 Život pod vodou Život pod vodou
2003 Nezvěstné Nezvěstné Maggie
2003 Pán prstenů: Návrat krále Pán prstenů: Návrat krále Galadriel
2003 Veronica Guerin Veronica Guerin
2003 Kafe a cigára Kafe a cigára Cate/Shelby
2002 Nebe Nebe Philippa Paccardová
2002 Pán prstenů: Dvě věže Pán prstenů: Dvě věže Galadriel
2001 Pán prstenů: Společenstvo prstenu Pán prstenů: Společenstvo prstenu Galadriel
2001 Ostrovní zprávy Ostrovní zprávy Petal
2000 Muž, který plakal Muž, který plakal Lola
2000 Téměř dokonalý zločin Téměř dokonalý zločin
1999 Talentovaný pan Ripley Talentovaný pan Ripley
1997 Cesta do ráje Cesta do ráje Susan Macarthyová
1997 Oscar a Lucinda Oscar a Lucinda Lucinda Leplastrier