Charles Bronson

Charles Bronson
Povolání: herec

počet fanoušků

58

Rodné jméno: Charles Dennis Buchinsky
Národnost: americká
Datum narození: 03. 11. 1921
 

Filmografie:

1999 Rodina policajtů III Rodina policajtů III
1997 Rodina policajtů 2: Zkouška víry Rodina policajtů 2: Zkouška víry
1995 Rodina policajtů Rodina policajtů
1994 Přání smrti 5. Přání smrti 5.
1993 Donato a dcera Donato a dcera Sgt. Mike Donato
1993 Mořský vlk Mořský vlk Vlk Larsen
1991 Vyvrhel Vyvrhel
1988 Posel smrti Posel smrti
1987 Touha smrti 4: Tvrdý zákrok Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
1987 Úkladná vražda Úkladná vražda
1986 Murphyho zákon Murphyho zákon Jack Murphy
1985 Přání smrti 3. Přání smrti 3.
1983 Deset minut do půlnoci Deset minut do půlnoci Leo Kessler
1982 Přání smrti 2 / Touha smrti II / Přání zabít II Přání smrti 2 / Touha smrti II / Přání zabít II
1981 Na život a na smrt Na život a na smrt Albert Johnson
1980 Hranice Hranice
1980 Bílý mys Bílý mys Gifford Hoyt
1979 Výstřely pro lásku Výstřely pro lásku
1977 Operace blesk Operace blesk brig. gen. Dan Shomron
1977 Telefon Telefon
1976 Od dvanácti do tří Od dvanácti do tří Graham
1975 Zlé časy Zlé časy
1974 Pan Majestyk Pan Majestyk Vince Majestyk
1974 Přání smrti / Touha smrti Přání smrti / Touha smrti
1973 Sicilské nešpory Sicilské nešpory
1973 Valdezovi koně Valdezovi koně
1972 Mechanik zabiják Mechanik zabiják
1972 Chatova země Chatova země Pardon Chato
1972 Valachiho svědectví Valachiho svědectví
1971 Krvavé slunce Krvavé slunce Link
1970 Studený pot Studený pot
1968 Zbraně pro San Sebastian Zbraně pro San Sebastian
1968 Sbohem příteli Sbohem příteli
1968 Villa jede! / Pancho Villova jízda Villa jede! / Pancho Villova jízda
1968 Tenkrát na Západě Tenkrát na Západě
1967 Tucet špinavců Tucet špinavců
1966 Zakázaný majetek Zakázaný majetek
1965 Písečný ptáček Písečný ptáček
1964 Guns of Diablo Guns of Diablo
1963 Čtyři z Texasu Čtyři z Texasu Matson
1963 Velký útěk Velký útěk
1960 Sedm statečných Sedm statečných
1959 Hrstka statečných Hrstka statečných seržant John Danforth
1956 Jubal Jubal Reb Haislipp
1954 Apač Apač Hondo
1954 Vera Cruz Vera Cruz
1953 Dům voskových figurín Dům voskových figurín Igor
1953 Slečna Sadie Thompsonová Slečna Sadie Thompsonová
1952 Manželský život Manželský život Eddie
1952 Pat a Mike Pat a Mike
Přidejte se k nám