Charles Hallahan

Charles Hallahan
Povolání: herec

počet fanoušků

19

Rodné jméno: Charles John Hallahan
Národnost: americká
Datum narození: 29. 07. 1943
 

Filmografie:

1997 Rozpoutané peklo Rozpoutané peklo
1996 Zločin z vášně Zločin z vášně
1994 Roswell Roswell
1993 Tělo jako důkaz Tělo jako důkaz
1989 Cestou práva Cestou práva
1987 Osudná krása Osudná krása zástupce Getz
1983 Soudní dvůr Soudní dvůr
1983 Zóna soumraku Zóna soumraku
1983 Silkwoodová Silkwoodová
1982 Věc Věc
1979 Ve velkém stylu Ve velkém stylu
Přidejte se k nám