Christian Bale

Christian Bale
Povolání: herec

36

Počet fanoušků

Rodné jméno: Christian Charles Philip Bale
Národnost: velšská
Datum narození: 30. 01. 1974
 

Filmografie

2009 Veřejní nepřátelé Veřejní nepřátelé
2009 Terminator Salvation Terminator Salvation
2008 Temný rytíř Temný rytíř
2006 Temný úsvit Temný úsvit
2005 Nový svět Nový svět John Rolfe
2004 Mechanik Mechanik Trevor Reznik
2002 Laurel Canyon Laurel Canyon Sam
2001 Mandolína kapitána Corelliho Mandolína kapitána Corelliho Mandras
1999 Marie, matka boží / Ježíš Marie, matka boží / Ježíš Ježíš Nazaretský
1999 Sen noci svatojánské Sen noci svatojánské
1998 Sametová extáze Sametová extáze
1996 Portrét dámy Portrét dámy
1996 Bomba pro Greenwich Bomba pro Greenwich Stevie
1995 Pocahontas Pocahontas
1994 Malé ženy Malé ženy Laurie
1993 Swing Kids / Swingaři Swing Kids / Swingaři
1990 Ostrov pokladů Ostrov pokladů Jim Hawkins
1989 Jindřich V. Jindřich V. chlapec
1987 Říše slunce / V říši slunce Říše slunce / V říši slunce
1986 Anastázie Anastázie Alexej