Christopher Lee

Christopher Lee
Povolání: herec

71

Počet fanoušků

Rodné jméno: Christopher Frank Carandini Lee
Národnost: anglická
Datum narození: 27. 05. 1922
 

Filmografie

2010 Alenka v říši divů Alenka v říši divů Tlachapoud
2009 Triage Triage
2008 Star Wars: Klonové války Star Wars: Klonové války
2008 The Colour of Magic The Colour of Magic
2007 Zlatý kompas Zlatý kompas
2005 Nejlepší přítel Nejlepší přítel primátor
2005 Papež Jan Pavel II. Papež Jan Pavel II. kardinál Stefan Wyszynski
2005 Mrtvá nevěsta Tima Burtona Mrtvá nevěsta Tima Burtona
2005 Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
2004 Purpurové řeky 2: Andělé Apokalypsy Purpurové řeky 2: Andělé Apokalypsy
2003 Pán prstenů: Návrat krále Pán prstenů: Návrat krále
2002 Bondovy dívky jsou věčné Bondovy dívky jsou věčné
2002 Pán prstenů: Dvě věže Pán prstenů: Dvě věže Saruman
2002 Star Wars: Epizoda II - Klony útočí Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
2001 Pán prstenů: Společenstvo prstenu Pán prstenů: Společenstvo prstenu Saruman
1999 Ospalá díra Ospalá díra Burgomaster
1997 Odysea Odysea Tiresius
1996 Bible - Starý zákon: Mojžíš / Biblické příběhy: Mojžíš Bible - Starý zákon: Mojžíš / Biblické příběhy: Mojžíš Ramses
1992 Vlak smrti Vlak smrti
1991 Šogun Mayeda Šogun Mayeda
1990 Gremlins 2 Gremlins 2 doktor Catheter
1990 Ostrov pokladů Ostrov pokladů Blind Pew
1989 Francouzská revoluce Francouzská revoluce Sanson
1989 Návrat mušketýrů / Návrat tří mušketýrů Návrat mušketýrů / Návrat tří mušketýrů Rochefort
1987 Valhala Valhala
1985 Kvílení vlkodlaků II / Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak Kvílení vlkodlaků II / Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak Stefan Crosscoe
1982 Poslední jednorožec Poslední jednorožec
1982 Safari 3000 Safari 3000
1981 Oko za oko Oko za oko Morgan Canfield
1981 Salamandr Salamandr
1979 Medvědí ostrov Medvědí ostrov
1979 Arabské dobrodružství Arabské dobrodružství Alquazar
1979 Štvanci Štvanci
1978 Aréna Aréna Zetan
1974 Muž se zlatou zbraní Muž se zlatou zbraní Scaramanga
1973 Wicker Man, The Wicker Man, The
1973 Expres hrůzy Expres hrůzy Profesor Alexander Saxton
1973 Tři mušketýři Tři mušketýři
1971 Hannie Caulderová Hannie Caulderová Bayley
1970 Julius Caesar Julius Caesar Artemidorus
1965 Deset malých černoušků Deset malých černoušků Hlas pana Owena
1961 Geheimnis der gelben Narzissen, Das Geheimnis der gelben Narzissen, Das
1958 Dracula Dracula Dracula
1958 Pes Baskervillský Pes Baskervillský Sir Henry Baskervill
1957 Curse of Frankenstein, The Curse of Frankenstein, The tvor
1953 Prázdniny pana Hulota Prázdniny pana Hulota
1952 Pirát Vallo Pirát Vallo
1948 Hamlet Hamlet kopiník