Christopher Walken

Christopher Walken
Povolání: herec

počet fanoušků

68

Rodné jméno: Ronald Walken
Národnost: americká
Datum narození: 31. 03. 1943
 

Filmografie:

2009 Staří a neklidní Staří a neklidní
2007 Skóruj Skóruj
2006 Man of the Year Man of the Year Jack Menken
2006 Zatmívání Zatmívání
2005 Romance a cigarety Romance a cigarety
2005 Domino Domino televizní producent Mark Heiss
2004 Křižovatka osudu Křižovatka osudu Turner Lair
2004 Závist Závist
2004 Stepfordské paničky Stepfordské paničky
2004 Muž v ohni Muž v ohni Rayburn
2003 Láska s rizikem Láska s rizikem Stanley Jacobellis
2003 Vítejte v džungli Vítejte v džungli
2002 Láska až za hrob Láska až za hrob
2002 The Country Bears The Country Bears
2002 Chyť mě, když to dokážeš Chyť mě, když to dokážeš Frank Abagnale
2001 Americký Macbeth / Americký Mackbeth Americký Macbeth / Americký Mackbeth Lieutenant McDuff
2001 Špinavej Joe Špinavej Joe
2001 Aféra s náhrdelníkem Aféra s náhrdelníkem Cagliostro
2001 Zlatíčka pro každého Zlatíčka pro každého
2000 Proroctví: Černí andělé Proroctví: Černí andělé
1999 Vendeta Vendeta
1999 Ospalá díra Ospalá díra hesenský jezdec
1999 Madonna: The Video Collection 93:99 Madonna: The Video Collection 93:99
1998 Illuminata Illuminata Bevalaqua
1998 Proroctví Proroctví
1998 MravenecZ MravenecZ
1997 Nerovná partie Nerovná partie Carlo Bartolucci/Charlie Barret
1997 Vyděrači Vyděrači
1996 Basquiat Basquiat novinář
1996 Poslední zůstává Poslední zůstává
1996 Pohřeb / Pomsta Pohřeb / Pomsta
1995 V poslední chvíli V poslední chvíli
1993 Pravdivá romance Pravdivá romance
1993 Waynův svět 2 Waynův svět 2
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1991 McBain McBain
1990 Podivná pohostinnost Podivná pohostinnost
1990 Král New Yorku Král New Yorku
1988 Homeboy Homeboy Wesley Pendergass
1988 Biloxi Blues Biloxi Blues Sgt. Toomey
1988 Válka o fazolové pole Válka o fazolové pole
1985 Vyhlídka na vraždu Vyhlídka na vraždu
1983 Mrtvá zóna Mrtvá zóna
1981 Žoldáci Žoldáci
1980 Nebeská brána Nebeská brána Nathan D. Champion
1978 Lovec jelenů Lovec jelenů Nick
1977 Sentinel Sentinel
Přidejte se k nám