Cillian Murphy

Cillian Murphy
Povolání: herec

17

Počet fanoušků

Národnost: irská
Datum narození: 25. 05. 1976
 

Filmografie

2010 Peacock Peacock John Skillpa / Emma
2008 Na hraně lásky Na hraně lásky
2008 Temný rytíř Temný rytíř
2007 Špioni a biják Špioni a biják
2007 Sunshine Sunshine
2006 Zvedá se vítr Zvedá se vítr
2005 Noční let Noční let Jackson Rippner
2005 Snídaně na Plutu Snídaně na Plutu
2003 Intermission Intermission John
2003 Návrat do Cold Mountain Návrat do Cold Mountain
2001 Jak se Harry stal stromem Jak se Harry stal stromem
2001 Na hraně Na hraně
2001 Disco Pigs Disco Pigs Pig / Darin