Clancy Brown

Clancy Brown
Povolání: herec

41

Počet fanoušků

Rodné jméno: Clarence J. Brown III
Národnost: americká
Datum narození: 05. 01. 1959
 

Filmografie

2009 Informátor! Informátor!
2009 Superman/Batman: Veřejní nepřátelé Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
2008 The Express The Express
2006 Záchranáři Záchranáři
2006 Cesta bojovníka Cesta bojovníka Gunnar
2004 Spongebob v kalhotách: Film / Spongebob v kalhotách Spongebob v kalhotách: Film / Spongebob v kalhotách
2003 Normální Normální
2003 Queen: Greatest Video Hits Volume Two Queen: Greatest Video Hits Volume Two
2002 Projekt Laramie Projekt Laramie
2001 Přestávka: Škola mimo provoz Přestávka: Škola mimo provoz
2001 Nejvyšší boss Nejvyšší boss
2000 Malá mořská víla II.: Návrat do moře Malá mořská víla II.: Návrat do moře
1999 Hurikán v ringu Hurikán v ringu poručík Jimmy Williams
1999 Vendeta Vendeta
1997 Anabela: Vánoční přání Anabela: Vánoční přání
1995 Mrtvý muž přichází Mrtvý muž přichází
1994 Vykoupení z věznice Shawshank Vykoupení z věznice Shawshank
1992 Hřbitov domácích zvířátek 2 Hřbitov domácích zvířátek 2 Gus Gilbert
1989 Modrá ocel Modrá ocel Nick Mann
1988 Rukojmí pro vraha / Smrt v patách Rukojmí pro vraha / Smrt v patách
1987 Extrémní předsudek Extrémní předsudek McRose
1986 Highlander / Horal Highlander / Horal Victor Kruger/The Kurgan
1985 Nevěsta Nevěsta
1984 Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí