Connie Nielsen

Connie Nielsen
Povolání: herec

18

Počet fanoušků

Rodné jméno: Connie Inge-Lise Nielsen
Národnost: dánská
Datum narození: 03. 07. 1965
 

Filmografie

2007 Vzpoura v Seattlu Vzpoura v Seattlu
2005 6. Batalion 6. Batalion
2005 Ledová sklizeň Ledová sklizeň Renata
2004 Return to Sender Return to Sender
2003 Štvanec Štvanec
2003 Zelené peklo Zelené peklo
2002 Demon Lover Demon Lover Diane
2000 Gladiátor Gladiátor Lucilla
2000 Mise na Mars Mise na Mars Terri Fischerová
1999 Nevinní Nevinní Megan Denrightová
1998 Žoldák: Legie zkázy Žoldák: Legie zkázy
1998 Půlnoc nikdy nekončí Půlnoc nikdy nekončí
1997 Ďáblův advokát Ďáblův advokát Christabella
1993 Plavba Plavba