Corbin Bernsen

Corbin Bernsen
Povolání: herec

18

Počet fanoušků

Rodné jméno: Corbin Dean Bernsen
Národnost: americká
Datum narození: 07. 09. 1954
 

Filmografie

2005 Kiss, Kiss, Bang, Bang Kiss, Kiss, Bang, Bang Harlan Dexter
2001 Ještěři Ještěři Dr. Hyde
1998 První liga 3 První liga 3
1998 Návod k pomstě Návod k pomstě Dr. Chester Winnifield
1998 Vzpoura v Bílém domě Vzpoura v Bílém domě
1997 Americká trojka Americká trojka Sam Brady
1997 Přílivová vlna Přílivová vlna
1996 Dentista Dentista Dr. Alan Feinstone
1994 První liga 2 První liga 2
1989 První liga První liga