Daniela Kolářová

Daniela Kolářová
Povolání: herec

79

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 21. 09. 1946
 

Filmografie

2009 Kawasakiho růže Kawasakiho růže Jana, matka Lucie
2007 Vratné lahve Vratné lahve
2003 PF 77 PF 77
2001 Muž, který vycházel z hrobu Muž, který vycházel z hrobu Jiřina
2001 Tmavomodrý svět Tmavomodrý svět
2000 Cesta z města Cesta z města
2000 Oběti a vrazi Oběti a vrazi matka
1994 V erbu lvice V erbu lvice
1994 Akumulátor I. Akumulátor I. Marta Fišárková
1991 Obecná škola Obecná škola Maxová
1988 Horká kaše Horká kaše Adamová
1986 Jsi falešný hráč Jsi falešný hráč Peterková
1984 Lucie, postrach ulice Lucie, postrach ulice maminka
1983 „Babičky dobíjejte přesně!“ „Babičky dobíjejte přesně!“ Loudová
1981 Pytláci Pytláci
1981 Ta chvíle, ten okamžik Ta chvíle, ten okamžik
1980 Kotva u přívozu Kotva u přívozu Soňa
1978 Otec nebo bratr Otec nebo bratr Kateřina
1978 Kulový blesk Kulový blesk Knotková
1978 Setkání v červenci Setkání v červenci
1976 Podnájemníci Podnájemníci
1976 Dveře Dveře sousedka Fadrhoncová
1976 Léto s kovbojem Léto s kovbojem psycholožka Doubravka
1976 Na samotě u lesa Na samotě u lesa Lavičková
1974 Muž z Londýna Muž z Londýna Sýkorova milenka
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně Alena
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah Dvorská
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1967 Soukromá vichřice Soukromá vichřice