Darja Hajská

Darja Hajská
Povolání: herec

87

Počet fanoušků

Rodné jméno: Darja Dea Voříšková
Národnost: česká
Datum narození: 20. 03. 1911
 

Filmografie

1980 Nevěsta k zulíbání Nevěsta k zulíbání
1980 Nezralé maliny Nezralé maliny Vránová
1978 „Já to tedy beru, šéfe...!“ „Já to tedy beru, šéfe...!“ Sousedka
1978 „Já už budu hodný, dědečku!“ „Já už budu hodný, dědečku!“ sousedka
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...! Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ Máňa Hujerová
1974 Hodíme se k sobě, miláčku? Hodíme se k sobě, miláčku? Alenina sousedka
1972 6 medvědů s Cibulkou 6 medvědů s Cibulkou
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky Vojtová
1970 Už zase skáču přes kaluže Už zase skáču přes kaluže
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna Věruščina babička
1967 Ta naše písnička česká Ta naše písnička česká
1965 Bílá paní Bílá paní výměnkářka Blažková
1964 Místo v houfu Místo v houfu venkovanka
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce 2. uklízečka
1961 Spadla s měsíce Spadla s měsíce
1959 Kam čert nemůže Kam čert nemůže družstevnice ve slepičárně
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Právní případ - Bartošová
1958 Mezi nebem a zemí Mezi nebem a zemí
1958 Hlavní výhra Hlavní výhra správcová v Ženských domovech
1958 Morálka paní Dulské Morálka paní Dulské služka
1957 Štěňata Štěňata
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955 Anděl na horách Anděl na horách
1954 Nejlepší člověk Nejlepší člověk Halaburdová
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1950 Racek má zpoždění Racek má zpoždění
1949 Vzbouření na vsi Vzbouření na vsi
1947 Čapkovy povídky Čapkovy povídky Josefova žena
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj Molnárova služka
1946 Muži bez křídel Muži bez křídel domovnice
1945 Řeka čaruje Řeka čaruje
1944 Prstýnek Prstýnek
1944 Neviděli jste Bobíka? Neviděli jste Bobíka? služka Boženka
1943 Šťastnou cestu Šťastnou cestu
1943 Bláhový sen Bláhový sen klepna
1943 Mlhy na blatech Mlhy na blatech hospodyně u babičky
1942 Host do domu Host do domu děvečka Madla
1942 Barbora Hlavsová Barbora Hlavsová zákaznice u holiče
1942 Velká přehrada Velká přehrada
1942 Ryba na suchu Ryba na suchu
1941 Paličova dcera Paličova dcera Bětuška
1941 Preludium Preludium
1941 Tetička Tetička
1941 Noční motýl Noční motýl host na večírku
1941 Přednosta stanice Přednosta stanice
1940 Maskovaná milenka Maskovaná milenka chůva
1940 Čekanky Čekanky šafářka
1939 Ženy u benzinu Ženy u benzinu
1938 Lucerna Lucerna Kačenka
1937 Otec Kondelík a ženich Vejvara Otec Kondelík a ženich Vejvara služebná
1937 Švanda dudák Švanda dudák
1937 Výdělečné ženy Výdělečné ženy
1937 Žena na rozcestí Žena na rozcestí
1937 Advokátka Věra Advokátka Věra Marie
1936 Švadlenka Švadlenka
1936 Vojnarka Vojnarka
1934 Na růžích ustláno Na růžích ustláno služebná
1934 Za ranních červánků Za ranních červánků
1934 Polská krev Polská krev
1934 Poslední muž Poslední muž
1933 U snědeného krámu U snědeného krámu
1933 Dobrý tramp Bernášek Dobrý tramp Bernášek trampka s miskou polévky
1932 Právo na hřích Právo na hřích
1932 Peníze nebo život Peníze nebo život Pepíkova sestřenice
1932 Kantor Ideál Kantor Ideál copatá septimánka
1931 Psohlavci Psohlavci
1931 Kariéra Pavla Čamrdy Kariéra Pavla Čamrdy služka u rady Švarce
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk Soňa