David Bowie

David Bowie
Povolání: herec

32

Počet fanoušků

Rodné jméno: David Robert Hayward-Jones
Národnost: anglická
Datum narození: 08. 01. 1947
 

Filmografie

2009 Bandslam Bandslam
2008 Srpen před bouří Srpen před bouří
2006 Arthur a Minimojové Arthur a Minimojové
2006 Glastonbury Glastonbury
2001 Zoolander Zoolander
1999 Tina Turner / Celebrate - the best of Tina Tina Turner / Celebrate - the best of Tina
1996 Basquiat Basquiat Andy Warhol
1992 Twin Peaks Twin Peaks
1988 Poslední pokušení Krista Poslední pokušení Krista
1986 Labyrint Labyrint Jareth the Goblin King
1983 Hlad Hlad John Blaylock
1983 Žlutovous Žlutovous
1982 Veselé Vánoce, pane Lawrenci Veselé Vánoce, pane Lawrenci
1981 My děti ze stanice Zoo My děti ze stanice Zoo sebe
1976 Muž, který spadl na Zemi Muž, který spadl na Zemi Thomas Jerome Newton