David Cross

David Cross
Povolání: herec

34

Počet fanoušků

Národnost: americká
Datum narození: 04. 04. 1964
 

Filmografie

2009 Rok jedna Rok jedna
2009 Alvin a Chipmunkové 2 Alvin a Chipmunkové 2 Ian Hawke
2008 Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five
2008 Futurama: The Beast with a Billion Backs Futurama: The Beast with a Billion Backs
2008 Kung Fu Panda Kung Fu Panda
2007 Alvin a Chipmunkové Alvin a Chipmunkové Ian
2006 Škola svádění Škola svádění
2006 Super náhradník Super náhradník
2006 Zvědavý George Zvědavý George
2004 Věčný svit neposkvrněné mysli Věčný svit neposkvrněné mysli
2002 Zamilovaná do vraha Zamilovaná do vraha
2002 Muži v černém 2 Muži v černém 2 Newton
2001 Dr. Dolittle 2 Dr. Dolittle 2
2001 Přízračný svět Přízračný svět
2001 Scary Movie 2 Scary Movie 2
2000 Řetěz bláznů Řetěz bláznů
1998 Tenká růžová čára Tenká růžová čára
1998 Malí válečníci Malí válečníci Irwin Wayfair
1997 Muži v černém Muži v černém
1996 Čekání na Guffmana Čekání na Guffmana expert přes UFO
1996 Proč kočka není pes? Proč kočka není pes?