Dennis Haysbert

Dennis Haysbert
Povolání: herec

18

Počet fanoušků

Národnost: americká
Datum narození: 02. 06. 1954
 

Filmografie

2007 Sbohem Bafano Sbohem Bafano
2007 Osudové selhání Osudové selhání Dean Plesac
2005 Mariňák Mariňák mjr. Lincoln
1999 Třinácté patro Třinácté patro
1999 Náhodné setkání Náhodné setkání detektiv George Beaufort
1998 První liga 3 První liga 3
1995 Až si vydechnu Až si vydechnu Kenneth
1995 Nelítostný souboj Nelítostný souboj Breedan
1994 První liga 2 První liga 2
1992 Pole lásky Pole lásky
1990 Námořní pěchota Námořní pěchota
1989 První liga První liga
1971 Sindibád: Legenda sedmi moří Sindibád: Legenda sedmi moří