Don S. Davis

Don S. Davis
Povolání: herec

40

Počet fanoušků

Národnost: americká
Datum narození: 04. 08. 1942
 

Filmografie

2009 Příběh dvou sester Příběh dvou sester
2008 Far Cry Far Cry
2008 Hvězdná brána: Návrat Hvězdná brána: Návrat generálmajor George Hammond
2001 Zachránce Zachránce
2000 Šampión výstavy Šampión výstavy
1999 Atomový vlak Atomový vlak Generál Harlan Ford
1997 Hvězdná brána: Děti bohů Hvězdná brána: Děti bohů major generál George Hammond
1996 Chladnokrevně Chladnokrevně Roy Church
1996 Aljaška Aljaška seržant Greaser
1995 Skrýš Skrýš
1994 Lavina Lavina
1993 Obchodník s hrůzou Obchodník s hrůzou reverend Rose
1992 Kuffs Kuffs
1992 Zemětřesení na dálnici 880 Zemětřesení na dálnici 880
1992 Velké vítězství Velké vítězství
1992 Twin Peaks Twin Peaks
1991 Omen IV: Procitnutí / Přichází Satan - Procitnut... Omen IV: Procitnutí / Přichází Satan - Procitnut... Jake Madison
1991 Daleko za hvězdami Daleko za hvězdami Phil Clowson
1990 Rychlopalba / Dávka / Muži v řetězech Rychlopalba / Dávka / Muži v řetězech
1990 Kdopak to mluví 2 Kdopak to mluví 2
1989 Kdopak to mluví Kdopak to mluví Dr. Fleisher
1987 Malone Malone
1987 Policejní dohled Policejní dohled