Dustin Hoffman

Dustin Hoffman
Povolání: herec

62

Počet fanoušků

Rodné jméno: Dustin Lee Hoffman
Národnost: americká
Datum narození: 08. 08. 1937
 

Filmografie

2008 Poslední čas na lásku Poslední čas na lásku Harvey Shine
2008 Příběh o Zoufálkovi Příběh o Zoufálkovi
2008 Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five
2008 Kung Fu Panda Kung Fu Panda
2007 Říše hraček Říše hraček
2006 Horší už to nebude Horší už to nebude Profesor Jules Hilbert
2006 Prázdniny Prázdniny
2006 Parfém: Příběh vraha Parfém: Příběh vraha Guiseppe Baldini
2005 Ztracené město Ztracené město
2004 Rychlý Stripes Rychlý Stripes
2004 Řada nešťastných příhod Řada nešťastných příhod
2004 Mám rád Huckabees Mám rád Huckabees Bernard
2003 Porota Porota
2002 Půlnoční míle Půlnoční míle
1999 Johanka z Arku Johanka z Arku Svědomí
1997 Vrtěti psem Vrtěti psem
1997 Město šílenců Město šílenců Max Brackett
1996 Jak ukrást bizona / Americký bizon Jak ukrást bizona / Americký bizon
1996 Spáči Spáči
1995 Smrtící epidemie Smrtící epidemie
1990 Dick Tracy Dick Tracy Mumbles
1989 Rodinný podnik Rodinný podnik
1988 Rain Man Rain Man
1987 Ishtar Ishtar Chuck Clarke
1982 Tootsie Tootsie
1978 Na svobodě Na svobodě
1976 Maratónec Maratónec
1976 Všichni prezidentovi muži Všichni prezidentovi muži
1974 Alfréde, Alfréde Alfréde, Alfréde Alfréd
1974 Lenny Lenny
1973 Motýlek Motýlek Louis Dega
1971 Strašáci Strašáci
1970 Malý velký muž Malý velký muž Jack Crabb
1969 John a Mary John a Mary John
1969 Půlnoční kovboj Půlnoční kovboj
1968 Madigan - ještě 72 hodin Madigan - ještě 72 hodin