Eddie Murphy

Eddie Murphy
Povolání: herec

43

Počet fanoušků

Rodné jméno: Edward Regan Murphy
Národnost: americká
Datum narození: 03. 04. 1961
 

Filmografie

2008 Seznamte se s Davem Seznamte se s Davem
2007 Shrekovy Vánoce Shrekovy Vánoce
2007 Norbit Norbit Norbit/Rasputia/Mr. Wong
2007 Shrek Třetí Shrek Třetí
2004 Shrek 2 Shrek 2
2003 Strašidelný dům Strašidelný dům
2002 Showtime Showtime
2002 Pluto Nash Pluto Nash
2001 Dr. Dolittle 2 Dr. Dolittle 2 dr. John Dolittle
2001 Shrek Shrek
2000 Zamilovaný profesor 2 Zamilovaný profesor 2
1999 Doživotí Doživotí
1998 Legenda o Mulan Legenda o Mulan
1998 Svatý muž Svatý muž
1997 Policajt ze San Francisca Policajt ze San Francisca
1996 Zamilovaný profesor Zamilovaný profesor
1995 Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory
1995 Upír v Brooklynu Upír v Brooklynu
1994 Policajt v Beverly Hills III Policajt v Beverly Hills III
1993 Dangerous: The Short Films Dangerous: The Short Films faraón v klipe Remember the Time
1989 Harlemské noci Harlemské noci
1987 Policajt v Beverly Hills II Policajt v Beverly Hills II
1986 Zlaté dítě Zlaté dítě
1984 Nejlepší obrana Nejlepší obrana T.M. Landry
1984 Policajt v Beverly Hills Policajt v Beverly Hills
1983 Záměna Záměna