Eduard Cupák

Eduard Cupák
Povolání: herec

92

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 10. 03. 1932
 

Filmografie

1994 Princezna ze mlejna Princezna ze mlejna
1993 Nesmrtelná teta Nesmrtelná teta Rozum
1992 Kačenka a zase ta strašidla Kačenka a zase ta strašidla
1991 Requiem pro panenku Requiem pro panenku
1987 Figurky ze šmantů Figurky ze šmantů ing. Tomanec
1984 Poklad hraběte Chamaré Poklad hraběte Chamaré
1980 Temné slunce Temné slunce
1979 Kam nikdo nesmí Kam nikdo nesmí Valenta
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha redaktor Václav Pernata
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Mladý muž a bílá velryba Mladý muž a bílá velryba Viktor Panc
1977 Příběh lásky a cti Příběh lásky a cti
1977 Na Veliké řece Na Veliké řece
1977 Osada Havranů Osada Havranů
1977 Volání rodu Volání rodu
1976 Případ mrtvých spolužáků Případ mrtvých spolužáků
1976 Paleta lásky Paleta lásky spisovatel Jan Neruda
1975 Pomerančový kluk Pomerančový kluk
1975 Mys Dobré naděje Mys Dobré naděje Vaniš
1974 Velké trápení Velké trápení
1974 Sedmého dne večer Sedmého dne večer
1974 Dobrodružství s Blasiem Dobrodružství s Blasiem
1973 Tajemství zlatého Buddhy Tajemství zlatého Buddhy
1973 Horká zima Horká zima
1972 Oáza Oáza
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda lupič a anarchista Jindřich Legenda
1971 Pět mužů a jedno srdce Pět mužů a jedno srdce dr. Hofman
1971 Vím, že jsi vrah Vím, že jsi vrah
1971 Hry lásky šálivé Hry lásky šálivé
1970 Julián Odpadlík Julián Odpadlík Řehoř
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! major Robert Steiner
1969 Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice farář Schmidt
1961 Magdalena Dobromila Rettigová Magdalena Dobromila Rettigová Vacek
1959 Sny na neděli Sny na neděli
1959 První parta První parta
1958 Žižkovská romance Žižkovská romance
1957 Ročník 21 Ročník 21
1956 Labakan Labakan
1955 Z mého života Z mého života
1954 Stříbrný vítr Stříbrný vítr
1953 Ztracená stopa Ztracená stopa
1953 Olověný chléb Olověný chléb Kadeřavý Ferry
1953 Měsíc nad řekou Měsíc nad řekou Vilík Roškot
1952 Mladá léta Mladá léta Alois Jirásek