Eduard Kohout

Eduard Kohout
Povolání: herec

49

Počet fanoušků

Rodné jméno: František Kohout
Národnost: česká
Datum narození: 06. 03. 1889
 

Filmografie

1974 Sedmého dne večer Sedmého dne večer
1972 Aféry mé ženy Aféry mé ženy Suvenýr z Paříže - Kulíšek
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1970 Svatá hříšnice Svatá hříšnice
1970 Na kometě Na kometě Murphy
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Soudničky Soudničky
1966 Znamení raka Znamení raka
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika hrabě
1963 Král Králů Král Králů náměstek
1961 Baron Prášil Baron Prášil velitel pevnosti
1960 Ledoví muži Ledoví muži ředitel hudební školy
1959 Princezna se zlatou hvězdou Princezna se zlatou hvězdou
1958 Kasaři Kasaři Boček
1958 Hry a sny Hry a sny Ind Tonda - 2. Povídka
1958 Občan Brych Občan Brych Kazda
1956 Proti všem Proti všem
1955 Z mého života Z mého života
1952 Únos Únos
1952 Mladá léta Mladá léta Pietsch
1952 Staré pověsti české Staré pověsti české
1952 Velké dobrodružství Velké dobrodružství
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš čestmír Hlaváč
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1949 Daleká cesta Daleká cesta prof. Reiter
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1947 Znamení kotvy Znamení kotvy
1946 Lavina Lavina dr. Malík
1944 Kluci na řece Kluci na řece Jiří
1943 Šťastnou cestu Šťastnou cestu
1943 Tanečnice Tanečnice
1943 Bláhový sen Bláhový sen pan Richard
1941 Turbina Turbina
1941 Preludium Preludium
1941 Noční motýl Noční motýl pan Leopold
1939 Kouzelný dům Kouzelný dům Vilém
1937 Batalion Batalion Ferdinand Koranda
1937 Žena na rozcestí Žena na rozcestí