Eduard Pavlíček

Eduard Pavlíček
Povolání: herec

61

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 10. 03. 1922
 

Filmografie

1983 Anděl s ďáblem v těle Anděl s ďáblem v těle Hlásek
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Kam nikdo nesmí Kam nikdo nesmí
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha fotograf
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Panna a netvor Panna a netvor
1977 Honza málem králem Honza málem králem
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Paleta lásky Paleta lásky zřízenec na Akademii
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef
1976 Dým bramborové natě Dým bramborové natě
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod
1974 Robinsonka Robinsonka
1972 Podezření Podezření
1972 Slečna Golem Slečna Golem
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Tajemství velikého vypravěče Tajemství velikého vypravěče
1971 Klíč Klíč generál
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1970 Svatá hříšnice Svatá hříšnice
1970 Nevěsta Nevěsta
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah
1970 Luk královny Dorotky Luk královny Dorotky
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! pobočník Oskara XV.
1969 Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna
1969 Případ pro začínajícího kata Případ pro začínajícího kata
1968 Objížďka Objížďka
1968 Těch několik dnů... Těch několik dnů...
1968 Čest a sláva Čest a sláva
1968 Královský omyl Královský omyl
1967 Já, spravedlnost Já, spravedlnost
1967 Muž, který stoupl v ceně Muž, který stoupl v ceně
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk...
1966 Nahá pastýřka Nahá pastýřka
1966 Lidé z maringotek Lidé z maringotek
1965 Ztracená tvář Ztracená tvář
1965 5 milionů svědků 5 milionů svědků kameraman
1964 Pět hříšníků Pět hříšníků důstojník
1963 Postava k podpírání Postava k podpírání
1959 Probuzení Probuzení