Edward Furlong

Edward Furlong
Povolání: herec

20

Počet fanoušků

Rodné jméno: Edward Walter Furlong
Národnost: americká
Datum narození: 02. 08. 1977
 

Filmografie

2006 Bojovníci země Bojovníci země Chris
2005 Vrána 4: Pekelný kněz Vrána 4: Pekelný kněz
2000 Věznice Věznice
1999 Detroit Rock City Detroit Rock City Hawk
1998 Pecker Pecker Pecker
1998 Kult hákového kříže Kult hákového kříže Danny Vinyard
1995 Luční harfa Luční harfa Edward Furlong
1995 Předtím a potom Předtím a potom
1994 Aerosmith: Big Ones You Can Look at Aerosmith: Big Ones You Can Look at
1994 Malá Oděsa Malá Oděsa Ruben
1993 Dům snů Dům snů
1992 Hřbitov domácích zvířátek 2 Hřbitov domácích zvířátek 2 Jeff Matthews
1991 Terminátor 2: Den zúčtování Terminátor 2: Den zúčtování